Суворі будні адвоката

Суворі будні адвоката

пʼятницю, 24 липня 2015 р.

Правила поведінки з «мажорами», «бидлом» та іншою нечистю

Найчастіше така категорія людей трапляється на нашому життєвому шляху в таких випадках: при дорожньо-транспортних пригодах, під час конфліктів у громадських місцях, під час далеких подорожей у транспорті тощо.
Цих «відморозків» впізнають за такими основними ознаками:
- Мають заможних або високопоставлених батьків;
- Переконані у своїй вічній безкарності;
- 80% словникового запасу складають слова-паразити і нецензурні слова;
- Не вміють логічно думати і говорити;
- Завжди по дрібницях звертаються до своїх покровителів (це можуть бути батьки або «криша»), бо самі нічого не можуть вирішити;
- Схильні до порушення громадського порядку та вчинення злочинів;
- Схильні до вчинення погроз та насильства.
Є певна різниця між поняттям «мажор», «бидло» та «інша нечисть» (для зручності буду загалом їх називати «Х…»J), однак на кожного з них є управа. Тому я виділив певні правила поведінки, які допоможуть уникнути проблем від негативного спілкування з подібними людьми, а також нададуть можливість законно відстояти свої права:
1. Намагатися не бити «Х…», бо навіть з невеликої подряпини чи синця останній зможе зробити справжню проблему. А якщо знайдуться зацікавлені посадовці, то Вам доведеться відмовитися від претензій на злочинні дії «Х…» взамін на те, щоб не було проблем через Вашу «непоправну» шкоду. Якщо вже бити, то тільки по м’яких частинах тіла, щоб не було серйозних травм і видимих наслідківJ.
2. Ніколи нічого не доказувати «Х…» і не намагатися йому логічно обґрунтувати свою позицію. Ну що ідіотові докажеш? «Х…» позбавлений дару логічного мислення і Ваші пояснення лише загострять конфлікт.
3. Фіксувати незаконні дії «Х…» з допомогою всіх можливих засобів – мобільних телефонів, диктофонів, залучення свідків тощо. Також уважно стежити як посадові особи фіксують такі незаконні дії, чи все записують, чи не упускають важливих моментів.
4. Уникати розмов наодинці з «Х…», оскільки ситуація може обернутися не у Вашу користь (Вас можуть звинуватити у сфабрикованому злочині).
5. У разі конфлікту з «Х…» негайно звертатися до правоохоронних органів. Причому потрібно паралельно домогтися контролю справи з боку вищих посадових осіб (як мінімум на обласному рівні), або ж відразу звертатися безпосередньо до вищих посадових осіб. Це потрібно для того, щоб зробити неможливим вплив «Х…» на правоохоронні органи нижчих рівнів через знайомих, чиновників, «криші» або з допомогою корупційних схем.
6. Якщо потрібно, то завжди оскаржувати незаконні дії посадових осіб, які будуть намагатися викривити факти і докази не у Вашу користь.
7. Поширити інформацію про неправомірні дії «Х…» в соціальних мережах. Це потрібно для інформування інших людей і запобігання нових «пригод» із участю «Х…», а також для громадського розголосу.
8. Якщо Ви бачите, що справу явно несправедливо вирішують не у вашу користь, то доцільно звернутися до засобів масової інформації різних рівнів (залежно від рівня проблеми). Завдання – створити суспільний резонанс і потужний громадський контроль за перебігом подій і ходом розвитку справи. Телебачення, газети та інші ЗМІ мають величезний вплив, а тому їх справедливо називають «четвертою владою».
Мої рекомендації: Пам’ятайте! Якщо Ви будете помилково вважати, що закон на «Х…» не діє, то точно програєте. Проте, якщо Ви бажаєте зробити свій внесок у зміцнення порядку в суспільстві і відновити справедливість, то завжди захищайте себе та інших від «Х…», доведіть собі, що справедливість дійсно існує.

Анекдот в тему (від Федорука Назара):
    Фраза «Я – син прокурора!» ніяк не подіяла на розлюченого ведмедяJ

2 коментарі:

  1. Да, Владимир, правила точные. Особенно снимать всё на видео - это меняет всё

    ВідповістиВидалити
  2. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити